Sărbători, datini, folclor! Spectacol extraordinar la Timișoara

Sărbători, datini, folclor! Spectacol extraordinar la Timișoara

În 13 decembrie 2023, de la ora 18:30, are loc spectacolul ”Cântec de sărbătoare”, la Convention Center – Hotel Timișoara.

Va fi o experiență memorabilă, trăită alături de Ansamblul Profesionist Banatul, invitați în recital fiind îndrăgiții interpreți de muzică populară Niculina Stoican, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică, Andreea Chisăliță, Luminița Safta, Lavinia Buru, Dorinel Gavriluț Pîrvoni și Ciprian Pop.

Invitați speciali sunt Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș.

Jocurile poartă amprenta coregrafică a maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu.

Spectacolul va fi prezentat de Felicia Stoian, iar dirijorul Sebastian Roșca se va asigura că fiecare notă muzicală răsună în inimile celor prezenți.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș și face parte din proiectul ”Spectacol de datini și obiceiuri de iarnă”.

CITEȘTE ȘI: Magia Sărbătorilor cuprinde Muzeul Satului. Degustare de preparate tradiţionale şi evenimente unul şi unul îi aşteaptă pe timişoreni


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Sărbători, datini, folclor! Spectacol extraordinar la Timișoara

  1. Invitatii pe baza carnetului de partid! Profesionalismul celor care scriu astfel de articolase lipseste cu desavarsire! Era prea mult sa precizeze si modalitatea de acces la spectacol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *