Sărbătoarea Begăi, la a unsprezecea ediție 

bule

Primăria Timişoara va organiza, în perioada 7-9 septembrie, a unsprezecea ediție a Festivalului Bega Bulevard, între Podul Mihai Viteazu (Mitropolit Andrei Şaguna) şi Podul Maria (Traian).

Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei râului pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă.

premii renasterea septembrie

Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere – estetic, urbanistic, ecologic – şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment.

Ce oferă cu titlu de noutate ediția din acest an? Pentru toți cei care nu au reușit să viziteze până acum Parcul Alpinet, recent reabilitat, Bega Bulevard va fi, cu siguranță, momentul oportun pentru a se familiariza cu un cadru natural minunat.

De asemenea, parada ambarcațiunilor va aduce la start atât sportul de performanță timișorean, cât și transportul public pe apă cu ajutorul vaporașelor. Atelierele pentru copii, jocurile demonstrative, concertele, dar și demonstrațiile pe apă ale Salvo vor constitui puncte de interes major pentru cei dornici de relaxare.

După concertele programate a se derula în 7 și 8 septembrie, timişorenii vor putea participa duminică, 9 septembrie, de la ora 17, la concursul tradiţional al răţuştelor din plastic, organizat de Rotaract Club Timişoara, în parteneriat cu Clubul Rotary Timişoara, Interact Timișoara și cluburile Rotaract din oraș.

Detaliile cu privire la artiștii ce vor onora acest eveniment și la succesiunea momentelor artistice și de animație vor fi furnizate în cursul săptămânii următoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns