Sărbătoare pe cinste într-o localitate din Timiş: colinde, muzică populară, vin fiert şi porţii gratuite de fasole cu cârnaţi

Într-o localitate din Timiş, festivităţile din ultima lună a anului vor începe chiar în 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României.

La ora 11, în faţa Şcolii Gimnaziale nr. 1 „Theodor Bucurescu” din Sânnicolau Mare va avea loc ceremonia depunerii de coroane la monumentul eroilor, iar la ora 12 localnicii sunt aşteptaţi în piaţa agroalimentară, cu porţii gratuite de fasole cu cârnaţi preparată la ceaun de cei mai buni bucătari din zonă.

Sâmbătă, în 2 decembrie, la ora 14, sala de sport „Ioan Morar” va găzdui tradiţionala întâlnire de Crăciun a Asociaţiei „Seniorii Sânmiclăuşeni”, în cadrul căreia vârstnicii orăşelului vor avea ocazia de a se bucura de un spectacol folcloric şi de pachete- cadou anume pregătite pentru ei.

În aceeaşi zi, la ora 19, cetăţenii sunt invitaţi în faţa Primăriei Sânnicolau Mare, pentru a participa la aprinderea iluminatului festiv de Crăciun şi a gusta un pahar de vin fiert. Un recital de colinde şi muzică populară va desăvârşi atmosfera sărbătorească.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns