Sărbătoare la Zoo Timișoara

În fiecare an, la 9 august, este sărbătorită Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor. Conservarea speciilor, protecţia animalelor sălbatice, a biodiversităţii în general, dar şi cultivarea dragostei faţă de animale şi natură, constituie o parte din obiectivele unei grădini zoologice.

În 9 august, începând cu ora 11, municipalitatea timișoreană organizează, la Grădina Zoologică, o serie de activități specifice, dedicate copiilor, părinților și bunicilor.

Vizitatorii se vor putea integra în marea familie a iubitorilor de animale, prin participarea alături de îngrijitori la programul de hrănire a animalelor din colecţie, în special a celor din zona kinder-zoo, dar şi a urşilor, cerbilor, căprioarelor şi a altor animale.

Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, „activităţile recreative şi de divertisment vor fi susţinute pe parcursul întregului eveniment de Echipa Hazliţilor, care va oferi gratuit baloane modelate în diverse forme. Nu vor lipsi o tombolă cu premii atractive și surprizele pentru cei mici, cei mai îndrăzneți urmând să fie pictați pe față de prințese”.

Ca un element de noutate, în acest an, de Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice, va avea loc şi o tombolă pentru alegerea numelor celor mai noi animale aduse în colecţie şi ale puilor născuţi în captivitate. Nașii de botez și câștigătorii tombolei vor fi copiii care vor propune numele cele mai atractive, iar ceilalți vor primi diplome de participare.

Programul se va desfăşura între orele 11-13, publicul având acces gratuit pe tot parcursul zilei.

 

Citeşte şi:

Poliţist timişorean, printre oamenii legii care au devenit carne de tun pentru interlopi şi afacerişti şmecheri


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sărbătoare la Zoo Timișoara

Lasă un răspuns