Sărbătoare la Uivar

uivar

Renăscută după inundațiile de acum un deceniu, comuna timișeană de câmpie Uivar are, în acest sfârșit de săptămână, motiv de petrecere: se aniversează o nouă ediție a Zilelor Comunei, sărbătoare care include și tradiționala rugă locală.

Festivitățile, organizate de administrația comunală cu sprrijinul unor agenți economici locali, vor debuta mâine, la ora 13, cu un turneu de fotbal care va avea loc pe terenul de sport din centrul civic.

Tot mâine vor avea loc și întâlnirile protocolare cu delegațiile celor două lcoalități înfrățite: Martonos din Voivodina, Serbia, și, respectiv, Algyo din Ungaria.

Duminică, de la ora 15, la căminul cultural din centrul administrativ se va desfășura un spectacol de muzică și dans, având ca invitate solistele Lavinia Răducanu și Lavinia Suciu-Veleșcu și vor avea loc ceremoniile specifice sărbătoririi hramului bisericii.

De asemenea, organizatorii au pregătit mai multe surprize, printre acestea numărându-se și o demonstrație de artă culinară la ceaun, cât să sature toți participanții.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *