Săptămână universitară internațională, la UVT

universitara

Săptămână universitară internațională, la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara găzduiește, din 30 mai până pe 3 iunie, evenimentul internațional UNITA ”Governance Board and connected events”, în care sunt reprezentate cele șase universități fondatoare ale Universității Europene UNITA, alături de alte șase universităţi partenere asociate.

Evenimentul, desfășurat pe parcursul a cinci zile, reunește la Timișoara zeci de reprezentanți ai partenerilor europeni din UNITA, dar și reprezentanţi ai instituţiilor centrale din învăţământul superior şi cercetării din România, ai celorlalte instituţii de învăţământ superior din România membre în alianţe de universităţi europene, ai instituţiilor partenere ale UVT la nivel local.

CITEȘTE ȘI: În Timiș au rămas locuri la clasa pregătitoare chiar și în școlile renumite

Agenda săptămânii universitare internaționale UNITA la UVT a cuprins dezbateri în plenul board-ului de conducere al alianței, dar și sesiuni de lucru în comisiile de specialitate, consacrate calității învățământului și proceselor de evaluare, cercetării științifice, ori cele dedicate comunității studențești sau dezvoltării de proiecte.

Pe parcursul acestei saptamani, lucrările desfășurate în grupurile de lucru ale alianței europene UNITA au pus bazele proiectului de extindere al alianței, de la 6 la 12 membri. Următoarea reuniune de tip UNITA Governance Board va avea loc în februarie 2023, la Zaragoza.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns