Șantierul din zona centrală a Timișoarei se mută pe trotuare

Șantierul deschis în zona centrală a Timișoarei rămâne deschis, însă de luni lucrările se mută la trotuare. Asta înseamnă că toate trotuarele care au fost afectate în ultimele luni urmează sa fie refacute, dar nu prin asfaltare, ci cu un pavaj din piatră naturală.

Lucrarea este una complexă care presupună multă manoperă, explică primarul Nicolae Robu.

Mai multe echipe de muncitori vor fi împărțite în întreaga zonă centrală pentru a finaliza cât mai repede lucrările. Edilul precizează că, în urma lucrărilor din zona centrală, s-au creat 2.000 de metri pătrați de spații verzi și a fost montat un sistem modern de irigare.

 

 

radiotimisoara


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Șantierul din zona centrală a Timișoarei se mută pe trotuare

Lasă un răspuns