Șantier pe o stradă importantă din Ghiroda

ghiroda 7

Despre strada Dunărea din Ghiroda, care este și strada principală a localității și se întinde de unde se termină municipiul Timișoara și până la podul peste Bega către Cartierul Plopi, se poate spune, la propriu, că e cu adevărat… spartă.

În fapt, această cale importantă de circulație a devenit un șantier, intrând într-un proces complet de modernizare. Mai precis, vor fi introduse cablurile aeriene în subteran, conductele rețelelor de apă, canalizare și gaz metan vor fi mutate, ultimele și redimensionate.

Vor dispărea, în final, șanțurile pluviale și podețele, acestea urmând să fie înlocuite cu canale subterane de colectare a apei meteorice. După ce lucrările la subteran se vor finaliza, vor fi refăcute carosabilul, trotuarele și vor fi amenajate piste de biciclete și parcări.

De asemenea, strada va fi dotată cu sistem de iluminat eficient, cu LED-uri, având sistem de telegestiune. Conform primarului Ionuț Stănușoiu, când lucrările investiției vor fi încheiate, această stradă va arăta „mai ceva ca străzile modernizate din Timișoara”!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șantier pe o stradă importantă din Ghiroda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *