Salonul Industriei Ușoare va fi reeditat în septembrie

Salonul Industriei Usoare

Publicul bănățean va avea la dispoziție la mijlocul lunii septembrie o nouă ediție a celei mai populare expoziții comerciale de obiecte vestimentare și accesorii din vestul țării. Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș va găzdui, în perioada 15 – 19 septembrie, o nouă ediție de vară a Salonului Industriei Ușoare.

CITEȘTE ȘI: Un TIR încărcat cu motoare de mașină, răsturnat pe o șosea din vestul țării

La eveniment și-au anunțat participarea peste 50 de companii din întreaga țară, producători și comercianți, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice și naturiste, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. – la preţuri acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

De asemenea, târgul de produse tradiționale din exteriorul pavilionului expozițional, situat pe Bd. Eroilor de la Tisa Nr. 22 A din Timișoara (peste drum de Sala Olimpia) îi va întâmpina pe vizitatori cu dulciuri de casă, produse apicole, articole de artizanat, produse mezeluri și felurite alte unități de alimentație publică.

Expoziţia va fi deschisă de miercuri până sâmbătă între orele 10 și 20, iar duminică între orele 10 și 18. Intrarea publicului va fi liberă. Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare. Informații suplimentare, la nr. tel. 0741.700.153, e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Aurora Culea, organizator expo.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns