Salonul Industriei Ușoare şi-a deschis porţile la Timișoara

Interesul foarte mare al publicului şi, pe cale de consecinţă, al firmelor participante, face din Salonul Industriei Uşoare cel mai de succes eveniment expoziţional organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT).

CITEȘTE ȘI: Locomotiva unui tren de călători a luat foc, în județul Timiș

Nu mai puţin de şase ediţii au fost programate pentru acest an, iar cea de vară-toamnă a fost inaugurată ieri, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) al CCIAT. Aproape 70 de expozanți din întreaga țară, cu precădere firme producătoare, prezintă spre vânzare o gamă apreciabilă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. Preţurile sunt pentru toate categorile de clienţi, cu menţiunea că reducerile cele mai substanţiale sunt practicate la articolele de vară.

Ca şi la trecutele ediţii, expoziţia de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii vestimentare Salonul Industriei Ușoare este însoţită de Târgul de produse tradiţionale organizat în exteriorul CRAFT (vizavi de Sala Olimpia), care îi aşteaptă pe timişoreni cu dulciuri, mezeluri, produse apicole şi diverse articole de artizanat.

Până sâmbătă inclusiv, expoziţia este deschisă între orele 10 şi 20, iar duminică, între 10 şi 18. Intrarea vizitatorilor este gratuită.

0 Comments

No Comment.