Salarii majorate cu 25% pentru acești angajaţi

bani 1

O categorie de angajați va beneficia de o majorare salarială substanţială. Potrivit unei noi legi promulgate de Președintele României, personalul care ocupă o funcţie cu acces la informaţii clasificate secret de stat beneficiază de o majorare salarială de până la 25%. Este vorba de cei cu funcții bugetare în apărare, ordine publică şi securitate naţională.

„Personalul militar, poliţiştii, poliţiştii de penitenciare, precum şi personalul civil din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională care ocupă o funcţie cu acces la informaţii clasificate din clasa secret de stat beneficiază de un spor la salariul de bază/soldă de funcţie de până la 25%, în condiţiile stabilite prin ordin al ordonatorului principal de credite. Categoriile de personal şi mărimea concretă a sporului prevăzut (…) se stabilesc în funcţie de locul de muncă şi certificatul/avizul de securitate deţinut, obţinut potrivit legii, precum şi de nivelul de secretizare al informaţiilor la care persoana are acces”, se arată în actul normativ, conform newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Salarii majorate cu 25% pentru acești angajaţi

  1. Iar bugetarii… Tichete de hrană, tichete de vacanță, sporuri peste sporuri, măriri de la 25 la sută în sus… La privat câte 5 la sută la un an și atât. Când se va ocupa ministrul muncii și de privați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *