Salamul de Nădlac, pe drumul recunoașterii europene

Salamul de Nădlac, pe drumul recunoașterii europene

Salamul de Nădlac, pe drumul recunoașterii europene

Salamul de Nădlac, un produs tradițional românesc cu o rețetă transmisă din generație în generație, a intrat în procesul de înregistrare într-un sistem de calitate european. Anunțul a fost făcut de Ministerul Agriculturii, care subliniază, într-o postare pe Facebook, autenticitatea gustului și respectarea tradițiilor strămoșești în procesul de preparare, transmite G4Food.

CITEȘTE ȘI: Liceele cu învățământ profesional sunt obligate să organizeze ”Săptămâna meseriilor”, iar inspectoratele școlare, târguri educaționale

Acest demers reprezintă o oportunitate importantă pentru promovarea produselor locale și a patrimoniului culinar românesc pe scena europeană. Recunoașterea oficială a Salamului de Nădlac în cadrul unui sistem de calitate european va contribui la creșterea vizibilității și la susținerea producătorilor locali.


Opiniile exprimate în articolele publicate pe RENASTEREA.RO aparţin în exclusivitate autorilor! Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *