S-au înmulţit vandalii din mijloacele de transport în comun din Timişoara

În ultima perioadă, RATT s-a confruntat cu mai multe cazuri în care unii călători au vandalizat mijloacele de transport în comun, atât în interior, cât şi în exterior, precum și stațiile destinate transportului în comun. De cele mai multe ori, sunt „atacate” scaunele sau validatoarele.

Ultimul caz de vandalizare s-a petrecut în 6 august, la ora 22,30, când doi tineri au aruncat cu pietre spre un autobuz care circula pe linia Expres 7. Acţiunea celor doi tineri s-a soldat cu spargerea a două geamuri laterale. În momentul vandalizării, autobuzul se afla în staţia Păcii, sensul spre Abator.

Şoferul autobuzului a raportat incidentul la Dispeceratul Central din cadrul RATT şi Poliţiei Municipale. RATT îi roagă pe călătorii care sunt martorii acţiunilor de vandalizare să sesizeze dispeceratul regiei, la numărul de telefon 0356.803.716, Poliţia Locală Timişoara sau Poliţia Municipiului Timişoara, în vederea identificării celor care se dedau la astfel de acţiuni care pot periclita inclusiv siguranţa şoferilor, vatmanilor şi călătorilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “S-au înmulţit vandalii din mijloacele de transport în comun din Timişoara

  1. „Ii roaga sa sesizeze”, dar eu cand am sesizat ca mi s-a furat bicicleta, ca mi-a fost furat bagajul din magazin (dotat cu camere), mizerii pe mijloacele de transport, etc…???? Tu sesizezi, ei sunt mana in mana si te mai alegi si cu alte belele!

Lasă un răspuns