S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți medici timișoreni. Domnul doctor Ometa a plecat la îngeri

S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți medici timișoreni. Domnul doctor Ometa a plecat la îngeri

„Când doctorul cel bun intră în salon, bolnavul începe deja să se vindece”. Cu aceste cuvinte începea un material publicat în „Renașterea bănățeană” în urmă cu câțiva ani, subiectul articolului fiind medicul timișorean Ioan Ometa, unul dintre cei mai experimentați specialiști în acupunctură din vestul României.

Și nu numai în acupunctură, ci și în kinetoterapie, osteopatie, posturologie, vindecare cu ajutorul plăcuțelor de cupru electrolitic (invenție proprie) și cu ajutorul a două creme (tot invenții ale domnului doctor), crema minerală magnetică și cea cu nanofluide magnetice.

CITEȘTE ȘI: Meteorologii au făcut anunțul: finalul de iarnă vine cu vreme caldă și fără precipitații

Din păcate, de luni, 14 februarie 2022, „doctorul cel bun” nu va mai intra în salon, cel puțin în salonul cabinetului său din Complexul Studențesc, în care și-au găsit vindecarea și alinarea (nu numai fizică, ci și psihică și emoțională) și și-au recăpătat zâmbetul și speranța oameni simpli, veniți din toate colțurile țării, medici (sau membri ai familiilor acestora pe care medicina alopată nu putea să îi ajute), celebrități locale sau naționale ori călugări de la Muntele Athos.

Dr. Ometa, „îngerul în halat alb”

„Îngerul în halat alb” –  cum îl numeau cei mai mulți dintre pacienții săi – a trecut, luni seara, între îngerii din ceruri.

Cât a trăit, a reușit să tămăduiască și să aducă alinare celor aflați în suferință, convins că (așa cum sublinia și în articolul citat din „Renașterea bănățeană”), „până la urmă, credința în Cel de Sus și relația cu Dumnezeu sunt vitale în vindecare”.

„Nici un bolnav nu poate fi tămăduit decât dacă Tatăl Ceresc permite”, spunea domnul doctor, cel care s-a dăruit, până în ultima clipă, semenilor săi.

Energia sa, lumina din privire, căldura sufletească și zâmbetul cu care își încuraja pacienții vor rămâne în memoria celor care i-au trecut pragul cabinetului cu încredere și speranță și care au vorbit, apoi, de adevăratele miracole săvârșite acolo.

Dumnezeu să-l odihnească!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

13 thoughts on “S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți medici timișoreni. Domnul doctor Ometa a plecat la îngeri

  1. A fost un medic deosebit, într-adevăr un „înger în halat alb”, care făcea minuni în cabinetul său. Oameni care nu mai puteau să își miște mâinile sau picioarele își recăpătau motricitatea după ședințe de acupunctură și terapie la domnul doctor. Am văzut un domn, iar altădată o doamnă care, după ce au reușit din nou să meargă, au avut același impuls: au început, zâmbind, să facă mișcări de dans… Celor care îi însoțeau nu le venea să creadă… Și nici nouă, ceilalți care ne aflam în cabinet… Și poate că și ăsta era un mare dar din partea domnului doctor: odată cu vindecarea, readucea zâmbetul pe fața și în sufletul pacienților…
    Dumnezeu să îl odihnească!

  2. A fost un mare medic și un mare om. Veneau la dumnealui doctori cu copiii lor, pentru a-i ajuta. Si a facut miracole, vindecand oameni pt. care medicina alopata nu mai putea face nimic.
    Dumnezeu sa il aiba in paza Sa!

Lasă un răspuns