S-a dat alarma după ce s-a semnalat un incendiu la Centrul școlar pentru educație incluzivă Constantin Pufan din Timișoara

Furtună în Timiș: copaci doborâți și localități rămase fără curent. Pompierii au intervenit toată noaptea

Centrul este destinat elevilor cu nevoi speciale și are arondat un internat. Înt-un grup sanitar s-a produs o flamă de la un cablu electric, iar fumul a declanșat alarma de incendiu.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U 112 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan” din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Pregătiri pentru reluarea operațiilor de transplant renal la Timișoara

Pentru gestionarea evenimentului a fost alertat Detasamentul 1 și 2 Timișoara iar la fața locului au fost mobilizate șapte autospeciale de stingere cu apă si spumă, două autoscări mecanice, o ambulanță SMURD cu 2 ofițeri si 33 subofițeri.

La sosirea forțelor de intervenție și după recunoașterea în teren s-a constatat că incendiul se manifestă la instalația electrică dintr-o toaletă aflată la mansarda clădirii.

Până la sosirea pompierilor, personalul de supraveghere și ingrijire a evacuat, în siguranță, cei șase copii care se aflau în internat.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie rapid localizat și lichidat împiedicând propagarea acestuia la celelalte încăperi. Ulterior, echipajele de intervenție au continuat verificarea tuturor spațiilor din clădire pentru a se asigura că nu există și alte posibile focare de incendiu.

Nu sunt persoane rănite”, transmit reprezentanții ISU Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns