S-a lansat pagina de Facebook „Primăria Timișoara INFO Trafic”

Nicolae Robu a rămas blocat în trafic, în urmă cu câteva zile, din cauza unui accident în trafic, lucru care l-a determinat să decidă deschiderea unei noi pagini de Facebook pe care să fie anunțate incidentele din trafic. Totodată, cu ajutorul acesteia, șoferii pot alege cele mai bune rute alternative.

Și astfel, a apărut pagina de Facebook intitulată „Primăria Timișoara Info Trafic”, pagină care, speră inițiatorii ei, se va dovedi utilă conducătorilor auto.

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “S-a lansat pagina de Facebook „Primăria Timișoara INFO Trafic”

  1. Astia chiar nu gandesc: fac pagini pe feisbuc in loc sa opreasca nenorocitele de semafoare!! Chiar toata lumea este TAMPITA in Primaria Timisoara? Vedeti bine de exemplu in zona Iosefin: de cad s-a desfiintat semaforul din intersectia de la piata se circula NORMAL in zona. In veek endul trecut s-au oprit 3 semafoare (de la biserica din Maria si cele din piata Küttl, Mocioni pentru ne-timisoreni. Rezultatul: s-a circulat NORMAL prin zona. Apel pt dl primar: VRETI VOTURI, OPRITI SEMAFOARELE CARE SUNT DE PRISOS!! Simplu, ieftin si eficient. Good deal, ca sa inteleaga

Lasă un răspuns