S-a întâmplat în vestul țării: Un şofer băut a lovit o maşină a Jandarmeriei

O maşină a Jandarmeriei Române, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost implicată miercuri după-amiază, în oraşul Călan, într-un accident de circulaţie ce a fost cauzat de un şofer care a urcat băut la volanul autoturismului personal.

CITEȘTE ȘI: Au încercat să treacă frontiera ascunși printre saci cu orez și floarea-soarelui

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, accidentul a avut loc în zona unui sens giratoriu, iar şoferul care a produs accidentul, un bărbat de 57 de ani, din Deva, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei Jandarmeriei, deşi aceasta avea pornite semnalele ce indicau că se află în misiune.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,11 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, au arătat poliţiştii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.