S-a dat cea mai mare amendă de circulaţie din România. Nebunia unui tânăr şofer până să fie nevoit să achite suma record

radar 6

Un şofer gălăţean în vârstă de doar 23 de ani a dat radarul peste cap în ceea ce priveşte amenzile de circulaţie: pentru că a depăşit viteza legală cu peste 80 km/h, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, nu avea ITP-ul şi nici pneuri de iarnă, el va fi nevoit să scoată din buzunar o sumă record pentru România, 10.005 lei!

Sprintul tânărului spre amenda cum poliţiştii nu au mai acordat a început în momentul în care rula cu 180 de kilometri pe oră pe drumul european E 581, în zona Bârlad.

După ce a refuzat să oprească la cererea unui echipaj de la Serviciul Rutier, poliţiştii au încercat să creeze un baraj, dar nici de data aceasta nu au avut noroc.

Într-un final, el s-a predat pe un drum lăturalnic aproape de Vaslui: „Având în vedere circumstanţele şi refuzul repetat de a opri la semnalele poliţiştilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenţi În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Iar poliţiştii au avut multă treabă în momentul în care l-au imobilizat pe tânărul originar din Matca, judeţul Galaţi. Pentru depăşirea vitezei legale, pentru refuzul de a opri la solicitarea poliţiştilor, pentru lipsa ITP-ului şi a pneurilor de iarnă, el s-a ales cu amenda usturătoare şi a rămas fără permisul de conducere şi plăcuţele de înmatriculare pentru trei luni.

 

prosport.ro

abonament renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “S-a dat cea mai mare amendă de circulaţie din România. Nebunia unui tânăr şofer până să fie nevoit să achite suma record

  1. Inseamna ca exista o contravenție la,regimul rutier pentru care amenda este de 5 000 lei , deoarece intr un proces verbal de contravenție , cuantumul amenzii nu poate depăși dublul sumei prevăzute pentru contravenție care are cel mai mare cuantum , cel putin asa era , daca nu s a schimbat pentr un oug .

Lasă un răspuns