S-a aflat cine era şoferul român de TIR care a murit în Cehia sub ochii poliţiştilor. „Drum lin, Dinu!”

dinu

Un accident înfiorător petrecut pe o autostradă din Cehia şi surprins de camerele de supraveghere l-a avut protagonist pe un şofer român de TIR, care şi-a pierdut viaţa.

Românul a intrat într-un camion la care era atașat un indicator rutier şi a ajuns pe contrasens. Şoferul a rămas încarcerat. Accidentul a avut loc chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie. Oamenii legii au încercat să îl scoată pe românul rănit, fiind ajutaţi câteva minute mai târziu şi de către pompieri și paramedici, conform observatornews.ro.

În ciuda tuturor eforturilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Acum s-a aflat şi identitatea sa. Este vorba de Demian Florin Dinu, un şofer din Oradea.

Românul lucra pentru o firmă din Arad, care a transmis şi un mesaj de condoleanţe familiei: „Cu regret anunțăm vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Demian Florin Dinu, care în dimineața zilei de 28.05.2021 a fost implicat în tragicul accident rutier din Cehia. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Întreg colectivul firmei LUAR SRL este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe! Drum lin, Dinu!”

Foto: observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns