Roxana Iliescu rămâne vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

roxana iliescu 3

Planul noii conduceri a PMP Timiş a eşuat. Preşedintele Radu Şumălan, secondat de Dorin Cândea şi de alţi noi şefi ai filialei timişene, a exclus-o pe Roxana Iliescu din PMP, imputându-i un comportament jignitor faţă de activul formaţiunii.

Planul urmărea debarcarea fostei şefe din funcţia de vicepreşedinte a Consiliului Judeţean Timiş, ca urmare a retragerii sprijinului politic.

Cum însă Roxana Iliescu este vicepreşedinte la nivel naţional al PMP, măsura luată de Şumălan trebuia avizată şi de conducerea centrală a partidului.

Aceasta a stabilit ca Roxana Iliescu să rămână membru PMP, fapt pentru care nu mai poate fi îndepărtată de la CJT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Roxana Iliescu rămâne vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

  1. unde a fost acest Sumalan ,cand Roxana punea bazele acestui partid in Timis ,avand si bunul simt de a se retrage din conducerea acestuia ,numai sa fie liniste in interiorul partidului, iscat de aceste vinituri si vanatori de functii . Inca odata daca era necesar sa dovedit ca in ciorba Comandantului nu sufla nimeni . A se vedea scorul in votul din cadrul Consiliului superior al partidului pentru excludere ,din 57 numai doua abtineri ,55 fiind impotriva excluderii.

  2. Il injurati degeaba pe Shumalan…bolovanul asta nici nu exista. Candea infractorul vorbeste prin el. Prin el si prin Gelu (GIGI) Ilas, marele „ziarist”.

Lasă un răspuns