Ronaldo, acuzat de viol de o femeie din SUA! Dezvăluirile incredibile ale victimei: „A spus ‘nu’ şi ‘opreşte-te’ de mai multe ori”

„Balonul de Aur” al lumii, Cristiano Ronaldo (33 de ani), este acuzat de viol de o femeie din Las Vegas, care a ales să vorbească pentru prima dată de la presupusa faptă petrecută în 2009.

Kathryn Mayorga (34 de ani) a dezvăluit pentru publicaţia germană Der Spiegel că a fost violată de Cristiano Ronaldo într-un hotel din Las Vegas, în 2009. Mai târziu, portughezul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru a-i cumpăra tăcerea.

CITEŞTE ŞI: Bărbat executat în stil mafiot în vestul ţării. A fost legat, bătut, aruncat în apă şi lăsat să se înece

Totuşi, Kathryn Mayorga a ales să aducă în atenţie presupusa faptă comisă de Ronaldo şi, prin avocatul ei, a atacat la un tribunal din Nevada convenţia încheiată în urmă cu nouă ani.

Ronaldo a recunoscut relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut cu femeia din SUA, dar neagă acuzaţiile de viol.

Dar Mayorga a venit cu detalii din seara în care ar fi fost violată de Ronaldo, care ar fi întrebat-o dacă a durut-o: „El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puţin 1%”.

CITEŞTE ŞI: O comună timişeană are peste… 600 de investitori

Avocatul a scos la iveală că în convenţia încheiată între Ronaldo şi Kathryn Mayorga fotbalistul a scris: „A spus ‘nu’ şi ‘opreşte-te’ de mai multe ori”.

Der Spiegel a dezvăluit presupusul viol în urmă cu un an şi jumătate, datorită documentelor făcute publice pe paltforma Football Leaks, conform prosport.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns