Românii ies în stradă! Pe rețelele de socializare se pregătește un protest împotriva prețului la carburanți. Îndemn la boicotarea benzinăriilor

În Cuba, benzina este mai ieftină decât apa pentru cei care au dolari

Prețul benzinei și al motorinei crește într-un ritm galopant, de la începutul anului, iar cuțitul pare să le fi ajuns la os românilor. Pe rețelele de socializare se promovează masiv un îndemn la proteste de stradă și blocarea benzinăriilor pentru ziua de joi, 30 iunie, de la ora 12.

Șoferii din toată țara sunt invitați să participe la proteste, în benzinării, față de scumpirea carburanților.

Evenimentul a fost lansat pe Facebook și se intitulează „Proteste în toată țara contra prețului carburantului!”.

Până acum, aproape 200.000 de persoane și-au anunțat participarea la acțiunea care ar urma să aibă loc joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 12.

”E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele. Este imposibil și inadmisibil ca într-o țară ca România prețul carburantului sa depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă toata lumea și să stabilim ce și când vom face.

CITEȘTE ȘI: Uzina Dacia a iniţiat un proces de plecări voluntare. Cine pleacă, poate primi între 16.000 și 105.000 lei net

La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9 lei/litru (unde jumătate din acești bani merg către stat). Noi facem ceva !”, se arată în anunțul promovat pe rețelele de socializare, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *