România trece în această noapte la ora de iarnă. Anunțul CFR Călători despre mersul trenurilor. Cum va fi afectată circulația

Timișoara, mai aproape de Capitală

România trece în această noapte la ora de iarnă. Anunțul CFR Călători despre mersul trenurilor. Cum va fi afectată circulația.

România trece, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora de iarnă 2022. Ora 4 devine ora 3. În noaptea de 29/30 octombrie, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, CFR Călători informează că începând din 30 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 AM devenind ora 3 AM.

CITEȘTE ȘI: Trafic aglomerat la vămile din vestul țării

Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare

În noaptea de 29/30 octombrie 2022, când ora 4 AM devine ora 3 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

alba24


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *