Visul frumos s-a terminat! România a ratat finala EURO U21, după 2-4 cu Germania

Romania u21

După calificarea istorică în semifinalele Campionatului European de Fotbal U21,  așteptările au fost imense. Zeci de timișoreni au ales să urmărească împreună, în zona centrală, meciul care putea duce noua generație de fotbaliști în marea finală.

În cele mai multe localuri din zona centrală a Timișoarei, de la ora 19, televizoarele au fost fixate pe meciul dintre România și Germania.

Zeci de timișoreni au ales să vadă meciul împreună, pe un ecran amplasat în fața operei. Oamenii s-au bucurat sau au strâns din pumni împreună, cu gandul doar la o victorie care ar putea readuce fotbalul românesc pe marea scenă europeană.

semifinala U21

N-a fost să fie… România a fost eliminată cu un gol marcat în minutul 90! Nemții au înscris golul calificării în finală din lovitură liberă, după ce mingea a lovit bara, înainte de a intra în poarta lui Ionuț Radu.

Nadiem Amiri a deschis scorul la capătul unui contraatac, în min. 21, cu un şut din marginea careului, printre picioarele lui Alexandru Paşcanu.

România a egalat prin George Puşcaş (26), dintr-un penalty acordat în urma arbitrajului video, după un fault comis de Baumgartl asupra lui Ianis Hagi.

Tricolorii au trecut în avantaj prin golul aceluiaşi Puşcaş, cu capul, în urma unei centrări a lui Andrei Ivan (44).

Germania a egalat prin Luca Waldschmidt (51), din penalty, după ce Ianis Hagi l-a ţinut pe Dahoud.

Luca Waldschmidt a marcat din nou pentru Germania, în min. 90, cu un şut de la 20 de metri, după o lovitură liberă, scrie stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns