Români din Veneţia, soţ şi soţie, mutilaţi şi bătuţi în casă de persoane mascate. Bărbatului i-au tăiat urechea

carabinieri 6

Doi români, soţ şi soţie, din Veneţia, au fost bătuţi crunt şi mutilaţi în propria curte, de persoane mascate. Bărbatul se află în stare foarte gravă, la spital, cu o ureche tăiată, iar femeia a fost bătută crunt, fiind şi ea internată în spital.

Procurorii investighează cazul în cel mai mare secret, precizează presa italiană. Cei dois-au întors acasă în cursul serii. Femeia a intrat în casă, iar bărbatul a rămas să parcheze maşina în garaj, ca de obice.

În  momentul în care ieşit din maşină, a fost atacat de 3 persoane mascate, care l-au doborât la pământ şi au început să-l bată crunt. La un moment dat, unul dintre atacatori a scos un cuţit, cu care a început să-l mutileze pe bărbat, tăindu-i o ureche.

Femeia a auzit ţipetele soţului şi s-a dus să vadă ce se întâmplă, însă cei 3 agresori au prins-o şi pe ea. Românca a fost şi ea bătută crunt, după care atacatorii au fugit, auzind vecinii celor doi români care încercau să vadă ce se întâmplă.

Ambii au fost duși la spital şi se află în stare gravă, având multiple răni, în special la faţă.

Poliţiştii au efectuat o inspecție în casă, pentru a căuta urme ale atacatorilor sau motive pentru atacul sălbatic asupra celor 2 români.

Investigatorii investighează cazul în cel mai mare secret, precizează veneziatoday.it

Este posibil ca motivul atacului să fi fost jaful, însă acest aspect va fi lămurit cu bărbatul român, atunci când se va recupera suficient încât să poată să vorbească.

 

observator.tv

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns