Români arși de vii , într-un incendiu provocat intenționat. Autoritățile cer sprijin pentru a afla cine sunt cei doi, care lucrau ca zilieri în Anglia

incendiu londra 1

Doi români care lucrau ca zilieri și locuiau într-un adăpost imporvizat în estul Londrei au căzut victime unui incendiu provocat intenționat. Unul dintre ei a murit, iar celalalt este în stare foarte gravă.

Autoritățile britanice încearcă să afle identitatea celor doi și au făcut un apel internațional pentru a afla acest lucru.

Cei doi aveau aproximativ 40 de ani. Cortul în care se adăposteau, într-o zonă frecventată de oamenii străzii, a fost incendiat intenționat. Unul dintre cei doi a avut arsuri grave pe aproape tot corpul și a murit la scurt timp. Celalalt, care a reușit să iasă și să ceară disperat ajutor, are arsuri tot foarte grave și este internat în spital, în comă indusă.

CITEȘTE ȘI: Tragedie pe șosea. Un om a murit și trei au fost grav răniți

Autoritățile britanice nu știu cu exactitate care este identitatea celor doi. Au transmis doar numele probabile, Majea sau Manea, respecitv Petra.

Poliția a reținut doi suspecți, despre care se bănuiește că sunt autorii teribilului gest de a le da foc celor doi români.

Mai multe amănunte, AICI  


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *