Român arestat în Spania pe stradă, în aplauzele oamenilor care priveau de la balcoane

arestat 2

Un român  a fost arestat în Spania pe stradă, în aplauzele oamenilor care priveau de la balcoane. Tânărul a fost legitimat și a început să facă scandal, fiind nevoie de cinci polițiști care să-l pună la pământ.

CITEȘTE ȘI: Poate fi oprit coronavirusul odată cu venirea verii? Ce spun experții

Un român care cerșește de obicei la intrarea pe autostradă a fost găsit miercuri pe stradă fără o justificare, potrivit El Comercio, citat de Ziarul Românesc.
Poliția Locală din Avilés (Asturia) a arestat un cetățean română care „a devenit obraznic” față de un ofițer de poliție locală, când a fost întrebat despre prezența sa și cea a unui compatriot în vecinătatea unui supermarket de pe strada Juan XXIII, fără justificare aparentă.

Potrivit martorilor, în loc să-și corecteze atitudinea, el a ripostat, fiind necesară intervenția mai multor agenți pentru a-l calma. Au sosit cinci ofițeri, care au reușit să-l blocheze pe bărbat în timp, ce prietenul său a încercat să îl calmeze. El a fost transferat la secția de poliție, în timp ce acțiunile poliției au fost aplaudate de la unele ferestre.

Rezidenții spun că românul era cunoscut pentru că vagabonda prin zonă. Unul dintre ei locuiește într-o locuință din apropierea locului de arestare, iar celălalt, deținutul, cere de obicei pomană la intrarea pe autostradă. Unii rezidenți au fost surprinși ieri de reacția sa, deoarece, după cum au asigurat, el are de obicei un comportament amabil și respectuos.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Român arestat în Spania pe stradă, în aplauzele oamenilor care priveau de la balcoane

Lasă un răspuns