Robu şi abuzul în serviciu în forma redefinită (video)

robu fotbal 1

Modificările aduse codurilor penale, cu referire mai ales la redefinirea abuzului în serviciu, au isterizat iarăşi o parte a populaţiei.

Aşa cum era de aşteptat, protestarii #rezist s-au adunat din nou în Piaţa Victoriei din Capitală, arătându-şi nemulţumirea faţă de hotărârea luată de parlament.

CITEȘTE ȘI:Polițistul timișorean care l-a prins pe ”Jack Spintecătorul” a murit

Revoltaţi, ei susţin că beneficiarii schimbărilor legislative sunt politicieni cu probleme în justiţie, avansându-se mai multe nume.

Printre acestea se numără şi cel al lui Nicolae Robu, primarul Timişoarei, cercetat într-un dosar de abuz în serviciu. Aşadar, protestatarii sunt împotriva lui Robu, chit că edilul Timişoarei nu are nici o treabă cu modificarea codurilor penale. Alta e, însă, problema.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în Timiș

Cum va ieşi Nicolae Robu din această dilemă: va fi de partea tefeliştilor, aşa cum s-a poziţionat mereu, sau nu va mai achiesa la acest protest, de vreme ce chiar numele său apare în context negativ?

E greu de răspuns la această întrebare şi nu e uşor pentru nimeni să iasă rezonabil dintr-o asemenea strânsoare.

CITEȘTE ȘI: Viața lui Cătălin s-a stins pe Facebook! Era la volan și stătea pe telefon, iar ultimul mesaj a fost trimis de mama acestuia

Ce face Robu, e de partea partidului, riscând să fie penibil? Acceptă modificările codurilor, pentru că îi sunt favorabile, dar riscă, iarăşi, să fie criticat?

Suspansul a fost rispit chiar de cel menţionat, care a ales o metodă originală, prin care le-a închis gura tuturor. Nu a fost nici cu unii, nici cu alţii, nici măcar nu a pomenit ceva, pentru că era ocupat cu probleme dintr-o cu totul altă sferă: Robu a fost la fotbal şi a dat 12 goluri!

Asta, după ce săptămânile trecute a marcat nouă, respectiv 10 goluri, acum depăşindu-şi propriile recorduri.

Fotbalul l-a preocupat pe primar şi iată că a reuşit: într-un singur meci a dat mai multe goluri decât Ronaldo, Messi şi Neymar la un loc, în tot campionatul mondial!

E o performanţă care ne face să nu ne mai pară aşa de rău că se apropie de final turneul din Rusia, nici să mai facem scenarii cu privire la abuzul în serviciu, pentru că tema zilei este cu totul alta: când mai are Robu meci şi câte goluri va mai înscrie?

Dacă dă mai mult de 12, atunci chiar putem vorbi de un abuz în serviciu, indiferent că e redefinit sau nu. Cui îi mai pasă?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *