Robu s-a prins, în sfârșit, că în primărie se trage chiulul. Ce le-a făcut subordonaților

Robu si ceasul

Surpriză neplăcută pentru funcționarii Primăriei Timișoara: aceștia au fost convocați în cinci minute în sala de consiliu, iar cei care nu au ajuns la timp s-au ales cu sancțiuni.

„Am fost sesizat că sunt cam goale birourile prin primărie, că anumite persoane nu se află la locul lor și nu prea se știe ce fac și unde sunt. Am făcut o convocare inopinată, la ora 11,55, ca peste cinci minute tot personalul să fie în sală, cu prezența la intrare. A fost un prim avertisment și îl voi repeta. Au fost oameni care au lipsit și au primit avertismente. Dacă situația se va repeta, vom acționa conform Codului muncii, vom ajunge în comisia de disciplină și așa mai departe. Eu sper să se schimbe legislația, astfel încât să se poată diferenția și salariile”, a declarat marți primarul Nicolae Robu.

Edilul este nemulțumit că unii angajați stau tot cu ochii pe ceas, pentru ca nu cumva să stea la serviciu peste program. Robu ar dori mai multă dedicare, iar cui nu-i place să-și caute altceva de lucru.

Conform constatării primarului, în aproape patru ani, s-a mai schimbat și câte ceva din modul în care sunt tratate solicitările cetățenilor.

„Se mai întâmplă și acum – înainte era o regulă generală – ca demersul unor oameni să ajungă la o structură a primăriei, iar după 30 de zile să li se trimită răspuns că problema lor este de competența unei cu totul alte direcții”, a afirmat Robu.

Măsurile luate de primar concordă cu zvonurile din ultima vreme, conform cărora în interiorul municipalității acesta este „săpat” puternic chiar de către unii subalterni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns