Robu nu renunță la sala polivalentă

Bucuros că filiala PSD din Timișoara a primit o palmă usturătoare prin demiterea premierului Sorin Grindeanu, pe această formațiune politică dând vina pentru scandalul iscat de construirea Sălii Polivalente, primarul Nicolae Robu a declarat, marţi, că are convingerea că acum nu-i va mai pune nimeni bețe în roate pentru ca aceasta să fie ridicată în Timișoara, și nu la Giroc, cum dorea PSD:

”Sper ca acum, când PSD nu va mai putea să pună presiune pentru mutarea ei în comuna Giroc, să se aprobe cât mai curând ca acest obiectiv să fie la Timișoara. Ale cui sunt aceste interese de mutare?

Nu sunt anchetator, dar sper ca cei care sunt îndreptățiți să verifice acest demers abuziv, de a-i lua unui oraș de prim rang al țării dreptul de a avea un astfel de obiectiv. Nu voi renunța la luptă până când nu voi reuși să fac ca Timișoara să aibă această sală polivalentă de 16.000 de locuri”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Robu nu renunță la sala polivalentă

  1. Domnu Robu, nimeni nu se intereseaza de sala Polivalenta. Dorim sa va interesa-ti de casele vandute pe baza legii 112. De ani de zile suntem blocati si nu putem sa intabulam terenurile de sub case. Nu putem vinde aceste imobile, pentru ca nimeni nu e vrea.
    Domnu Robu, va rugam frumos sa rezolvati aceasta problema.
    Sala Polivalenta mai poate astepta.
    Rugam ziarul Renasterea Banateana sa scrie un articolo despre acest subiect.

  2. ar fi bine daca primarul ar publica lista celor care au beneficiat de acea lege.surprize surprize .sala polivalenta la giroc o idiotenie psd-ista cu interese personale .

  3. sala polivalenta trebuia de mult timp construita,,se duc toate concertele mari in ungaria si serbia iar sportul alege clujul ,ppacat de conducerea orasului timisoara care e slabä si dssorientata..

Lasă un răspuns