Robu deschide o portiţă primarilor din PSD. Unii edili stau cu bagajele făcute

Robu deschide o portiţă primarilor din PSD. Unii edili stau cu bagajele făcute

Unii primari din cadrul PSD stau cu bagajele făcute şi aşteaptă deznodământul alegerilor interne, pentru se decide din partea cărui partid candidează peste câteva luni.

Pe de altă parte, circulă varianta că PNL ar intenţiona să dea o decizie prin care să nu se permită primirea nici unui edil al PSD, situaţie care ar încurca multe calcule, de ambele părţi.

În județul Timiş, nu se va merge pe o abordare categorică, cel puţin acesta a fost mesajul transmis de preşedintele filialei, Nicolae Robu.

„Noi nu analizăm partidul din care vine cineva, că e PSD sau altceva, pe noi ne interesează omul, dacă e performant, cât de apreciat este, cum s-a poziţionat faţă de PNL de-a lungul vremii”, a declarat primarul Timişoarei, lăsând să se înţeleagă că vor fi și unele surprize: „Toate, însă, la timpul lor. Nu asta este preocuparea noastră acum”.

La fel de alunecoasă este şi situaţia candidatului PNL la preşedinţia consiliului judeţean. Robu rămâne fidel variantei de a nu se desemna un candidat, în cazul în care va fi un vot pe liste, pentru a nu se crea o competiţie internă pentru un lucru care nu se cunoaşte în ce condiţii va fi obţinut.

„Noi trebuie să fim preocupaţi să avem cât mai mulţi consilieri judeţeni. Pe urmă, mai vedem, s-ar putea să nu avem o majoritate şi să fie nevoie de alianţe cu alte partide, unde orice este posibil. Toate, la timpul lor”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Robu deschide o portiţă primarilor din PSD. Unii edili stau cu bagajele făcute

  1. Dom’ primar, acum spui ca nu te interesează din ce partid vine omul, ci sa fie profesionist și performant. Când l-ati schimbat pe medicul ala de la Judeteandin funcția de director, ai spus ca nu ai ce sa-i reproșezi din punct de vedere profesional și managerial și ca singura lui vina e ca este membru PSD. La fel ati spus și înainte de a prelua guvernarea: fără pesediști. Când spui/spuneti adevarul? Demagogi de doi bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *