Robu a anunţat câţi primari PSD vor în PNL Timiş

Pentru USR Timiş, alegerile s-au încheiat în 5 februarie

Nici un primar din PSD Timiş nu şi-a arătat intenţia de a intra în PNL. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, care a precizat că se va discuta de la caz la caz, în eventualitatea în care vor exista astfel de solicitări.

CITEȘTE ȘI: România, victorie dramatică în meciul cu Ungaria: 28-27. Suntem în grupele principale

„Vom face o analiză, dacă vor fi solicitări. Nu mergem pe principiul că oricine e bine-venit, ci vom judeca fiecare caz în parte. Discuţiile le vom purta în forul primarilor PNL Timiş. Nu avem, însă, solicitări de la PSD”, a spus Robu.

Primarul Timişoarei a precizat că este foarte posibil ca, la alegerile locale din vara anului viitor, primarii să fie aleşi în două tururi de scrutin, iar preşedinţii consiliului judeţean să fie desemnaţi de către consilieri, în urma votului pe liste.

Dacă se va lua o astfel de decizie la nivel central, Nicolae Robu nu se declară, personal, nici avantajat, nici dezavantajat, însă afişează un optimism debordant: „După percepţia pe care o simt printre oameni, am un grad de favorabilitate mai mare ca oricând”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Robu a anunţat câţi primari PSD vor în PNL Timiş

  1. Negocierile informale ale stolului de primari pesediști care vor sa treacă la PNL nu se poarta la TM și nu se fac cu Robu. Robu e hău-hău și atât.

Lasă un răspuns