Robert Deniro a fost prins cu o sacoșă de droguri, pe stradă

buletin 3

Robert Deniro a fost prins cu o sacoșă de droguri, pe stradă, la Iași. Infractorul care i-a furat identitatea actorului american abia fusese eliberat din închisoare. Ieşeanul care în urmă cu zece ani i-a furat identitatea lui Robert de Niro pentru a face credite a fost eliberat din puşcărie şi s-a apucat de trafic de droguri. Sorin Bulgaru a fost prins luni seara de către poliţiştii şi procurorii ieşeni în timp ce încerca să facă o tranzacţie de vânzare a unei cantităţi mari de ecstasy în municipiul Iaşi.

Oamenii legii erau cu ochii pe el de ceva timp şi l-au săltat chiar în timp ce mergea pentru a încheia tranzacţia. Sorin Bulgaru avea la el 1.373 de comprimate ecstasy, iar în apartamentul lui din cartierul Nicolina, în care locuia singur, poliţiştii au mai găsit încă 15 grame de fragmene de pastile ecstasy cât şi un telefon mobil.

Deniro fusese eliberat condiţionat de puțin timp. „În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul B.S. a deţinut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA) şi ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienţi cărora să le poată comercializa engros. La data de 8 iunie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului B.S. în timp ce acesta deţinea asupra sa un număr de 1.373 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze.”, se arată în comunicatul DIICOT Iaşi, citat de Ziarul de Iași.

 

observatornews


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *