Ripensia Timișoara a pus în vânzare abonamentele pentru stagiunea fotbalistică 2021-2022

Ripensia Timișoara a pus în vânzare abonamentele pentru stagiunea fotbalistică 2021-2022

Divizionara secundă Ripensia Timișoara pune în vânzare astăzi abonamentele pentru stagiunea fotbalistică 2021-2022. Prețul unui abonament este de 150 de lei.

„În sfârșit, publicul poate să revină pe stadioane! Cu toții suntem nerăbdători să jucăm cu suporterii alături de noi, iar din acest weekend fanii noștri pot achiziționa abonamentele valabile pentru meciurile de acasă ale Ripensiei, stagiunea 2021/2022 a Ligii 2.

Mai exact, abonamentele, care costă 150 de lei, pot fi achiziționate începând de sâmbătă, 24 iulie, cu ocazia partidei amicale dintre Ripensia și SSU Politehnica, programată pe arena Electrica, de la ora 11:00. Abonamentele de sezon vor putea fi cumpărate ulterior și de la sediul clubului, din Piața Libertății (parterul Facultății de Muzică) și la partidele de acasă, din campionatul Ligii 2.

Deoarece numărul persoanelor care pot veni la meciuri este încă limitat (50% din capacitate), vă sfătuim să achiziționați abonamente din timp, pentru a vă rezerva locul la partidele Ripensiei”, se arată într-un mesaj pentru suporterii al oficialilor grupării Ripensia Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns