Ricardo Caria, Lora și Andra, pe aceeași scenă, la Timișoara

Ziua Europei va fi marcată în 9 mai, la Timişoara, prin acţiuni finanţate de primăria municipiului şi realizate în parteneriat cu Prefectura judeţului Timiş, Consiliul Judeţean Timiş şi consulatele statelor membre.

Ziua Uniunii Europene poate fi definită ca ziua cetăţenilor unei „Europe Unite”, care s-a construit de-a lungul deceniilor ca o unitate în diversitate.

Deschiderea oficială a manifestării este programată pentru ora 12, în Piaţa Libertăţii. Programele artistice se vor derula începând cu ora 13, atât pe scena din Piaţa Libertăţii, cât şi în amfiteatrul din Piaţa Sfântu Gheorghe şi vor antrena actanţi culturali din zona muzicii pop-rock, a muzicii populare, a teatrului, precum şi sportivi sau iubitori ai sportului.

De asemenea, vor fi amenajate în Piaţa Libertăţii pavilioane în care reprezentanţii statelor europene şi partenerii acestui proiect vor expune materiale de promovare şi vor realiza diverse activităţi în cadrul atelierelor între orele 12-19.

Acţiunile de informare vor fi susţinute de Centrul de Informare Europe Direct, atât prin materialele expuse la stand, cât şi prin materiale video care vor rula pe scena din Piaţa Libertăţii pe întreaga durată a evenimentului.

Un punct de atracție îl va constitui prezenţa pe scenă a artiştilor din zona muzicii pop.

Mai precis, de la ora 19,30, intră în scena portughezul Ricardo Caria, urmat de Lora, pentru ca onoarea încheierii evenimentului să-i revină Andrei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns