Revin restricţiile! În vestul ţării, se închid biserici, cafenele, restaurante, piețe și săli de jocuri. Purtatea măștii, obligatorie în unele locuri

restrictii 4

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a anunțat noile măsuri de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2 în județul Arad, valabile începând de astăzi.

Astfel, CJSU a instituit obligativitatea purtării măştii pe o rază de minimum 100 de metri faţă de toate unităţile de învăţământ, păstrarea distanţei fizice de minimum doi metri în spaţiile publice și igienizarea şi dezinfectarea mâinilor şi a suprafeţelor de lucru, conform newsar.ro.

De asemenea, a suspendat activitatea în Piaţa Obor din municipiul Arad (cu excepţia zonei în care se comercializează produse agroalimentare) dar şi a sălilor de jocuri de noroc, pe o perioadă de 14 zile. Au fost suspendate, pe aceeași perioadă, procesiunile și slujbele religioase în toate spaţiile închise, indiferent de confesiune.

În mai multe localități, respectiv Lipova, Livada, Socodor şi Zimandu Nou, unde incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus a depăşit pragul de 1,5 cazuri la o mie de locuitori, „se dispune suspendarea activităţii cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 7.10.2020 şi până la data de 14.10.2020, orele 24,00), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Revin restricţiile! În vestul ţării, se închid biserici, cafenele, restaurante, piețe și săli de jocuri. Purtatea măștii, obligatorie în unele locuri

Lasă un răspuns