Reținuți pentru tentativă de furt din autoturism

politie 17

Polițiștii Secției 2 Timișoara au identificat, doi tineri, de 19 și 25 de ani, bănuiți de tentativă de furt din autoturism. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J. Timiș.

La data de 29 mai a.c., poliţiştii Secției 2 Timișoara, în baza unui plan de acțiune pe linie de furturi din autoturisme și în urma investigațiilor efectuate au identificat pe strada Martir Marius Ciopec din municipiul Timișoara, doi tineri, de 19 și 25 de ani, bănuiți de tentativă de furt din autoturism. Asupra celor doi au fost descoperite un flex cu acumulator, un cric auto și o pereche de mănuși din material textil.

În fapt, în data de 01 mai a.c., cei în cauză ar fi încercat să sustragă catalizatorul de pe o mașină ce se afla staționată pe strada Versului de pe raza municipiului Timișoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *