Reţeta succesului în lupta împotriva Covid-19 la Timişoara

Direcţia de Sănătate Publică Timiş transmite că până la acest moment, la Timişoara au fost vindecaţi 152 de pacienţi infectaţi cu coronavirus şi că unu din cinci români externaţi a fost tratat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, transmite news.ro.

”Unul dintre indicatorii net pozitivi ai acestei perioade este creşterea numărului pacienţilor vindecaţi şi externaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, unde, după ce au trecut printr-o dublă testare cu rezultat negativ, au fost externate până acum 152 persoane, un rezultat ce poate fi considerat bun.

Practic, unul din cinci pacienţi vindecaţi la nivel naţional a finalizat un tratament realizat în cadrul spitalului timişorean, pentru vindecarea infecţiei cu noul coronavirus SARS-CoV-2”, se arată într-un comunicat de sâmbătă al Direcţiei de Sănătate Publică Timiş.

Potrivit sursei citate, DSP Timiş s-a asigurat şi de menţinerea permanenţei din punct de vedere medical, la punctele de trecere a frontierei din judeţul Timiş, stabilind parteneriate cu Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” Timişoara, cu Policlinica Sportivă şi cu Policlinica Studenţească. Totodată, în sprijinul activităţii Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Timiş a venit şi personalul medical – medici si asistenţi -, din cadrul cabinetelor medicale şcolare din Timişoara.

În judeţul Timiş erau sâmbătă 275 de cazuri confirmate de coronavirus.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns