Reţeta succesului BLUE DIAMOND: aproape 2 milioane de euro cifra de afaceri în 2 ani, peste 50.000 de clienţi, 11 leaderi calificaţi Diamant Director!

Compania timisoreana de distributie Blue Diamond Generation era considerata unul din cele mai bune start-up-uri la nivel national in urma cu mai putin de un an, atingand primul milion de euro ca cifra de afaceri la doar un an dupa lansarea pe piata.

Blue Diamond Generation are cel mai bun sistem de recompensare a partenerilor de piata romaneasca de Network Marketing. Oferim partenerilor produse unice in Romania si chiar in Europa. Am fondat prima scoala proprie de educatie pentru parteneri, singura de acest tip din piata de Network Marketing din Romania. Partenerii nostri au la dispozitie tot ceea ce au nevoie pentru a creste si a deveni leaderi puternici”, a declarat Diana Vitan Martinas, unul dintre proprietarii companiei Blue Diamond Generation.

Dupa 2 ani de la infiintare Blue Diamond reuseste sa atraga atentia publica cu realizari uimitoare, dublandu-si aproape inca o data cifra de afaceri, dezvoltand o retea de peste 25.000 parteneri si peste 50.000 de clienti in toata tara.

Blue Diamond are si alte multe puncte de unicitate, fiind cea mai atractiva companie de Multilevel Marketing de pe piata.

Compania noastra a inregistrat cea mai rapida ascensiune a leaderilor intr-un sistem de network marketing de pe piata roamaneasca din ultimii 3 ani – avem 11 leaderi calificati la nivel de Diamant Director. Avem un actionariat 100% romanesc si suntem singura companie de network marketing care promoveaza produse romanesti. Blue Diamond este singura companie romana din domeniu care aloca 4% din cifra de afaceri catre leaderii de top. Nu in ultimul rand, suntem singura companie de network marketing care lupta prin campanii de preventie si prin intermediul portofoliului de produse impotriva cancerului”, spune Milan Menghesi, celalalt proprietar al Blue Diamond Generation.

Blue Diamond Generation cea mai dinamica companie in cadrul premiilor de excelenta in bussines.

Blue-Diamond

Milan Menghesi – co-owner,  Marcel Martinas – director general, Diana Vitan Martinas – co-owner

 

Toate aceste premiere au facut ca Blue Diamond Generation sa fie premiata de cel mai mare circuit de evenimente de bussines din Romania, Bussines Days, cu „Premiul de excelenta in business – cea mai dinamica companie”.

Ne onoreaza si ne obliga primirea acestei distinctii deosebit de importante din partea Bussines Days. Mai ales ca primirea acestui premiu coincide cu un alt eveniment important pentru compania noastra. Tocmai am stabilit ca imaginea noului catalog Blue Diamond Generation va fi nimeni altul decat multiplul campion Mihai Leu – o legenda vie a neamului romanesc, un exemplu de perseverenta si succes, un OM de o calitate exceptionala! Primul roman campion mondial la box profesionist neinvins, singurul campion in doua sporturi diferite (campion mondial la box si campion national la automobilism), familist convins si sustinator al performantei in business-ul romanesc! Primul nume cu care am asteptat sa ne asociem ca imagine si de a carui prezenta suntem onorati si mandri!”, a declarat Marcel Martinas directorul general al Blue Diamond Generation.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Reţeta succesului BLUE DIAMOND: aproape 2 milioane de euro cifra de afaceri în 2 ani, peste 50.000 de clienţi, 11 leaderi calificaţi Diamant Director!

  1. e usor sa te lafai cu bani lu altii, no am fi bucurosi sa ne platiti macar munca prestata pt voi conf ff 2464/04.02.2016. cu o valoare de 460.39 ron ,scadenta in 05.03.2016…… ,bine zice proverbul ‘/putinul cu putinul /pe unii o inbogatesc pe altii o saracesc ……daca ati avea un numar de tel.nu trebuia sa vada si altii asta

Lasă un răspuns