Rețeta de succes a companiei Maxutil

Rețeta de succes a companiei Maxutil

Parte a grupului Maxagro, compania Maxutil și-a inaugurat noul sediu în orașul Gătaia, marcând astfel dezvoltarea importantă din ultimii ani.

„Angajamentul față de calitate și serviciile oferite ne-au dus la acest rezultat”, au declarat, la unison, reprezentanții companiei, enumerând elementele considerate cheia dezvoltării: consultanța personalizată în alegerea echipamentelor de către client, finanțarea flexibilă, transportul intern și internațional, serviciile post-vânzare.

Compania Maxutil este specializată în vânzarea de utilaje agricole și de construcții, noi și second-hand, raportând în anul 2023 o cifră de afaceri de 72 de milioane de lei.

“Vom continua să construim pe fundația solidă a fondatorilor. Acest sediu ne ve permite să inovăm și să ne extindem și vrem să mulțumim echipei financiare, tuturor celor care au făcut posibil acest rezultat”, a spus Daiana Zifceak, administrator al companiei Maxutil.

Rețeta de succes a companiei Maxutil

Parte a grupului Maxagro, compania Maxutil este unul dintre principalii furnizori de utilaje și echipamente pentru industria agricolă și construcții, atât la nivel regional, cât și național, dedicată să ofere soluții complete și inovatoare pentru nevoile variate ale clienților săi.

Maxutil deține o gamă extinsă de utilaje și echipamente, adaptate atât nevoilor agricultorilor, cât și celor din domeniul construcțiilor, printre produsele sale numărându-se utilaje agricole, utilaje de construcții și utilaje industriale.

Foto: CONSTANTIN DUMA


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *