Rețea care vindea droguri în vestul țării, destructurată

droguri 10

Potrivit Poliției Române, 18 persoane au fost duse la audieri, în urma a 23 de percheziții, în județele Timiș și Arad, în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT Arad, care a vizat destructurarea unei grupări infracționale, implicată în trafic de droguri de risc.

CITEȘTE ȘI: Fără jucării, haine și bijuterii în Franța. Supermarketurile mai pot vinde doar produse considerate „esențiale”

Au fost puse în executare 23 de mandate de percheziție domiciliară, 13 percheziții fiind efectuate în județul Arad și 10, în județul Timiș.

În urma acțiunilor, au fost ridicate semințe de cannabis, cannabis, cântare, grindere, un pistol și cartușe. De asemenea, au fost confiscate și sume de bani, în valută și lei, dintre care 1.500 de euro susceptibili a fi falși.

18 persoane cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani au fost duse la sediul SCCO Arad, pentru audieri, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie luate măsurile legale care se impun.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, precum și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Arad și Timiș.

La activități au participat și jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara, precum și jandarmi din Arad.

La acțiune, polițiștii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *