Restricții de trafic, la Timișoara

Deschiderea circulației rutiere pe strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu, la intersecția cu Calea Stan Vidrighin, împiedicată de condițiile meteo

Restricții de trafic, la Timișoara

Primăria Municipiului Timișoara anunță câteva măsuri aprobate de Comisia de Circulație de la nivelul municipiului:

Restricţionarea traficului rutier, în perioada 26.04.2022 (începând cu ora 09.00) – 30.04.2022, în zona intersecției dintre bulevardul Republicii – str. Gării – bulevardul General Ion Dragalina, în vederea efectuării lucrărilor de înlocuire a șinei curbate a liniei cale tramvai.

CITEȘTE ȘI: Actele de stare civilă se modifică. Detalii importante pentru certificatele de căsătorie şi câte nume poţi să pui unui copil

Închiderea traficului în zona intersecției dintre Calea Bogdăneștilor-bulevardul Cetății, în perioada 27.04 – 01.09.2022, în baza avizului Comisiei de Circulație.

Măsura este necesară pentru montarea noilor linii de tramvai, refacerea rețelelor de utilități, a rețelei de semaforizare și a carosabilului, lucrări prevăzute în cadrul obiectivului de investiții ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor”.

Traseul deviat al mijloacelor de transport în comun va fi comunicat de Societatea de Transport Public Local Timișoara, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *