Restricții de circulație noi și vechi în Timișoara

Restricții de circulație noi și vechi în Timișoara

Restricțiile de circulație vor afecta și în zilele ce urmează câteva străzi din Timișoara. Comisia de circulație de la nivelul municipiului a avizat următoarele restricții rutiere: închiderea, în data de 23 septembrie, între orele 9 – 17, a traficului rutier pe Bd. 3 August 1919, pe tronsonul cuprins între str. Academician Corneliu Micloși și Piața Romanilor, dar și pe str. Academician Corneliu Micloși și pe str. Dr. Gheorghe Marinescu, pe tronsonul cuprins între Bd. 3 August 1919 și str. Ion Luca Caragiale.

Restricțiile sun necesare în vederea efectuării lucrărilor de tăieri de corecţie a arborilor din aliniamentul stradal, a informat municipalitatea.

CITEȘTE ȘI: Maria Grapini, revoltată: „Peste 100.000 de bolnavi de cancer și-au pierdut viața din cauza incompetenței guvernanților”

Comisia a dispus, totodată, prelungirea, în perioada 20 – 31 septembrie, a închiderii traficului rutier pe Calea Bogdăneștilor, tronsonul cuprins între str. Războieni și str. Tacit, respectiv devierea circulației auto din Calea Bogdăneștilor pe străzile Dunărea, Războieni și Tacit, în vederea executării lucrărilor de dren la linia de tramvai, a fundației pentru catenară și a grinzilor pentru linie.

Lucrările (foto) se derulează în cadrul obiectivului de investiție ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiului Timișoara, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns