Restricţii de circulaţie, începând de mâine, într-un municipiu din vestul ţării

resita 3

Începând cu data de 18 mai, în Reşiţa vor fi demarate mai multe lucrări, pe perioada cărora se vor institui restricţii de circulaţie. Astfel că, de luni, ora 7.00, până vineri, 29 mai, ora 16.00, parcarea autovehiculelor la locul de reședință din spatele blocului numărul 4 – Piața 1 Decembrie 1918 (Bloc Romarta), nu va fi posibilă. Aquacaraș S.A. va executa în perioada mai sus menţionată lucrări de modernizare a magistralei de apă care traversează și alimentează zona centrală a Municipiului Reșița.

O altă restricţie de circulaţie va fi instituită în perioada 18 – 22 mai în intervalul orar 8.00-17.00, vând în vedere lucrările de canalizare menajeră din localitatea Secu, pentru autovehiculele ce circulă pe tronsonul de drum cuprins între intersecția din Secu până la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

„Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor putând varia funcție de condițiile meteo. Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de aceste restricționări și mulțumim pentru înțelegere”, spun reprezentanţii Primăriei Reşiţa.

 

argument.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *