Reprezentanții MISA şi-au anunţat oficial prezenţa la Băile Herculane

Reprezentanţii MISA au anunţat că în perioada 25 aprilie-6 mai, vor fi prezenţi la Băile Herculane pentru tradiţionala vacanţă spirituală. Reprezentanţii grupării au precizat într-un comunicat că anul acesta 14 persoane pot să beneficieze de gratuitate la taxa de participare, cazare şi masă. Condiţia este ca aceştia să fie înscrişi la cursurile de yoga şi să aibă o situaţie materială foarte dificilă , şomeri, pensionari etc.

„Cele 14 gratuităţi vor fi oferite prin tragere la sorţi. Prin acest gest creştinesc, organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2018 vor să ofere celor ce vor fi aleşi în urma tragerii la sorţi posibilitatea de a participa la activităţile spirituale din această tabără”, se arată în anunţul publicat pe site-ul oficial al MISA.

Până în momentul de faţă, proprietarii de pensiuni şi hoteluri spun că au locuri rezervate pentru perioada taberei, dar că valul de turişti va fi şi în acest an foarte mare, aproximativ 3.000 de turişti vor vizita staţiunea, scrie argument-cs.ro.

Foto: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns