Reprezentanții elevilor readuc problema navetei în atenția politicienilor

Reprezentanții elevilor readuc problema navetei în atenția politicienilor

Membri din conducerea Consiliului Județean al Elevilor, împreună cu doi reprezentanți ai Consiliului Școlar „Lenau” au participat vineri la trei audiențe parlamentare care au avut ca scop expunerea problemelor cu care se confruntă elevii navetiști. Reprezentanții elevilor s-au întâlnit, pe parcursul zilei de vineri, cu parlamentari din PNL, PSD și Pro România.

Găsirea unor soluții pentru rezolvarea acestor probleme este cu atât mai stringentă cu cât România se confruntă cu o rată foarte mare a abandonului școlar. Din cauza resurselor financiare limitate, elevii care provin din familii cu venituri mici sunt nevoiți, în multe cazuri, să renunțe la școală, întrucât nu au mijloacele necesare pentru a ajunge la instituțiile de învățământ.

Întrucât atât partidele de la putere, cât și cele aflate în opoziție au întrunit un consens privind această temă, declarând la unison că abandonul școlar este o problemă foarte gravă, conducerea Consiliului Județean al Elevilor, împreună cu reprezentanții Consiliului Școlar „Lenau” încearcă să readucă subiectul în atenția politicienilor, care este focusată, în această perioadă, pe subiecte de natură electorală. Reprezentanții elevilor au declarat că demersurile lor vor continua până când problema elevilor navetiști va fi rezolvată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Reprezentanții elevilor readuc problema navetei în atenția politicienilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *