Reorganizare din temelii a unui partid la Timișoara. Are ambiția să dea viitorul președinte al României

Reorganizare din temelii a unui partid la Timișoara. Are ambiția să dea viitorul președinte al României

Nu mai e frecventabil, după ce a ratat la câteva mii de voturi intrarea în parlament, dar nu depune armele. Dimpotrivă, are ambiția să dea viitorul președinte al României. Este vorba de Partidul Mișcarea Populară (PMP), al cărui lider național menționat s-a aflat azi la Timișoara, unde a vorbit de planurile partidului.

Cristian Diaconescu a recunoscut că formațiunea a trecut printr-o perioadă delicată imediat după alegerile din decembrie și că e nevoie de recuperare, de solidaritate și coeziune internă. În acest sens va fi reorganizată și filiala timișeană, formându-se un comitet care are sarcina să pregătească alegerile interne, probabil în această toamnă.

Deocamdată, a fost anunțată intrarea în partid a profesorului Virgil Păunescu, coordonatorul Centrului Oncogen, care a devenit vicepreședinte la nivel național.

”După 20 de ani la PNL, pentru mine a fost un pas neașteptat și neprogramat. Am ales acest partid, pentru că au fost singurii care mi-au fost alături în lupta mea de a pune România pe harta cercetării mondiale. Restul… nu ne-a mai întrebat nimeni de sănătate, se pare că România se mulțumește cu statutul de colonie”, a declarat Păunescu.

Cristian Diaconescu a precizat că reorganizarea partidului se va face menținându-se linia tradițională, fiind excluse extremismele, radicalismul și orice manifestări antidemocratice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns