Renovare la Pneumologie

Secția de Pneumologie a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, una dintre cele mai vitregite ale acestei unități sanitare, beneficiază, în această perioadă, de reparații capitale.

La provocările din sistemul medical se adaugă lipsa investițiilor de-a lungul a zeci de ani, ceea ce face misiunea autorităților locale și mai grea.

În ultimii ani s-au investit sume serioase de la bugetul local pentru a schimba fața spitalelor timișorene și a asigura condiții civilizate pentru bolnavi.

Secția de Pneumologie și-a schimbat aspectul, iar cei care nu au mai trecut de mult timp pe acolo s-ar putea să nu o mai recunoască.

„Așteptăm și mobilierul sanitar nou, în următoarele săptămâni, pentru a repune în funcțiune această parte a secției de pneumologie.

Spitalul „Victor Babeș” mai beneficiază anul acesta de reabilitarea stației de abur, construirea stației de epurare și înlocuirea instalațiilor, dar și de noi locuri de parcare în incinta spitalului.

O sumă consistentă este alocată dotărilor în spital, dar și acoperirii unor cheltuieli de funcționare generate de subfinanțare și epidemia de rujeolă”, a explicat viceprimarul Dan Diaconu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns