”Renașterea bănățeană”, reconfirmată ca ”fruncea” presei scrise din Timiș

renatop

”Renașterea bănățeană”, cel mai popular cotidian din vestul țării, primește o nouă confirmare a succesului prin Topul Firmelor din Județul Timiș. Astfel, potrivit clasamentului întocmit după bilanțul contabil din 2019 de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, compania Timpress SA, editorul publicației ”Renașterea bănățeană”, s-a situat pe locul întâi la nivel județean, la secțiunea întreprinderilor cu capital românesc din domeniul activităților de editare.

Este o poziție pe care, de altfel, Timpress SA s-a regăsit constant de-a lungul anilor, datorită profesionalismului echipei redacționale și al eforturilor celorlalți colegi din cadrul firmei, care contribuie deopotrivă la performanța acesteia. În egală măsură, e un succes reconfirmat datorită atașamentului dumneavoastră, cititorii noștri, față de jurnalismul obiectiv și implicat în problemele cetățenești, valori pe care brandul de presă ”Renașterea bănățeană” le-a cultivat mereu.

Topul Firmelor din județul Timiș, evenimentul de gală pentru mediul de afaceri bănățean, se va desfășura online în acest an, în contextul riscului epidemiologic dat de Covid-19. Ajuns la cea de-a 27-a sa ediție, Topul își va consuma gala de premiere a celor mai merituoase companii din județ, care va fi difuzată în mediul online (web, rețele socializare), dar și prin transmisia în direct pe un post regional de televiziune în data de 4 decembrie, începând cu ora 19. Clasamentul întocmit pe baza rezultatelor din exercițiul financiar 2019 a reunit aproape 11.000 de firme din Timiș, din totalul de peste 32.000 care și-au depus bilanțul contabil.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “”Renașterea bănățeană”, reconfirmată ca ”fruncea” presei scrise din Timiș

Lasă un răspuns