GALERIE FOTO – Remiză în primul test al verii >> ACS Poli Timişoara – OFK Belgrad 1-1 (0-0)

O primă repriză controlată autoritar de timişoreni, urmată de 20 de minute în care majoritatea acţiunilor au fost la poarta polistă şi apoi din nou, până la ultimul fluier, o prezenţă constantă în jumătatea adversă.

Aceasta este, pe scurt, descrierea primul amical disputat de trupa lui Ionuţ Popa în pauza de vară, 1-1, miercuri seară, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, cu OFK Belgrad.

Alb-violeţii au ratat mult, în special în prima repriză. Vraciu n-a găsit drumul spre gol deşi a avut cele mai multe oportunităţi de a scutura plasa adversă. El a ratat şi un penalty, în minutul 19, dar, spre lauda lui, a fost activ şi mingea nu l-a ocolit.

Oaspeţii au deschis scorul prin Rajevaci (min. 61), dar avantajul luat pe tabelă a durat doar un sfert de oră, Bocşan marcând cu capul sub transversală din centrarea lui Velcotă din corner (min. 76).

Elek, Drăghici, Bîrnoi şi Sorescu, ultimul cu o bară în prelungiri, au semnat cele mai mari ocazii din actul secund. Sârbii au luat şi ei bara la ţintă, înainte de reuşita lui Rajevaci.

ACS Poli Timişoara: Smaranda (Curileac ’35, Aiolfi ’72) – Bocşan, Cânu (Motreanu ’82), Şeroni (Sorescu ’82), Neagu – Ignea (Bîrnoi ’82), Artean (Poparadu ’56) – Vădrariu (Velcotă ’71), Croitoru (Popovici ’54), Vraciu (Mailat ’54) – Elek (Drăghici ’62). Antrenor: Ionuţ Popa.

Arbitri: Raul Ciev (la centru), Roxana Malac şi Angelo Schuldesz (asistenţi).

„Rezultatul este unul mincinos, noi am avut multe ocazii de gol şi puteam să câştigăm la o diferenţă foarte mare. Sunt oarecum mulţumit de joc, ţin cont şi de faptul că echipa tocmai a încheiat o perioadă de pregătire de două săptămâni făcută la Timişoara. S-a acumulat, aşa cum este normal, oboseală. În plus, cinci-şase jucători s-au integrat în echipă abia acum, în acest meci. Suferim deocamdată la capitolul omogenitate, sunt multe lucruri de pus la punct. Pun ratările pe fondul de oboseală şi pe faptul că am jucat pentru prima dată în această formulă. Ne-am decis la portari, Straton este al nostru”, a declarat la final tehnicianul polist Ionuţ Popa.

Joi, cu începere de la ora 18, tot pe stadionul „Dan Păltinişanu”, elevii săi îşi vor măsura forţele cu divizionara a treia Viitorul Domneşti.

Foto: ADRIAN PÎCLIŞAN

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns